RASPISAN JAVNI POZIV ZA SUBVENCIONISANJE KUPOVINE BICIKALA

Opština Pljevlja – Sekretarijat za društvene djelatnosti je Budžetom za 2021. godinu planirao iznos od 5.000,00 eura za realizaciju Javnog poziva za subvencionisanje kupovine bicikala zainteresovanim sugrađanima.Imajući u vidu da su zdravlje građana i zaštita životne sredine od posebnog značaja, jedan od ciljeva ove inicijative je uključivanje što više Pljevljaka da se počnu baviti fizičkom aktivnošću i koriste biciklo kao alternativni vid prevoza.

Promocija zdravih stilova života kroz afirmaciju sporta i sportske kulture je jedan od prioriteta Opštine Pljevlja kao odgovorne lokalne uprave.Pravo prijave na Javni poziv za subvenciju na kupovinu bicikala imaju svi građani sa prebivalištem u opštini Pljevlja, a prvih 60 građana/ki koji ispune propisane uslove stiču pravo na subvenciju u visini od 50% cijene, najviše do 80,00 eura iznosa cijene bicikla.

Na Javni poziv se mogu javiti i maloljetna lica ukoliko posjeduju ličnu kartu, ukoliko ne, to u ime njih može uraditi roditelj ili staratelj.Rok za podnošenje prijava traje od 16. marta do 16. aprila 2021. godine.Informacije o javnom pozivu možete pogledati na Zvaničnoj stranici Opštine Pljevlja: https://pljevlja.me/javni-poziv-za-suvencionisanje…/Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: