novo

Rudnik uglja pomogao rad OŠ „Salko Aljković“: Direktorica Rondović uručila zahvalnicu direktoru Lekiću

Direktorica Osnovne škole „Salko Aljković“, Milica Rondović, uručila je danas zahvalnicu izvršnom direktoru Rudnika uglja AD Pljevlja, Milanu Lekiću, zbog donacije kojom je Rudnik uglja pomogao rad najveće škole na prostoru pljevaljske opštine, osnovane prije tačno pola vijeka.

Sredstva su utrošena na kupovinu lap topa i štampača, geografskih karata za kabinetsku nastavu i uređenje školskog dvorišta.

Direktorica Rondović se, prilikom svečanog prijema i uručenja zahvalnice, zahvalila izvršnom direktoru Lekiću na razumijevanju, ističući kako su ova vrijedna sredstva Rudnika uglja uplaćena kada je pomoć školi bila najpotrebnija.

Koristim ovu priliku da se zahvalim izvršnom direktoru Rudnika uglja što nam je, bez oklijevanja, izašao u susret i odobrio donaciju našoj školi. Zahvaljujući ovoj donaciji kupili smo nove geografske karte za kabinetsku nastavu, jer smo bili u nemogućnosti određeno vrijeme da kupimo ova neophodna sredstva za rad. Takođe, kupili smo i lap top, štampač i uredili dvorište, a sve u cilju poboljšanja rada nastavnika i stvaranje ljepše klime za rad. Ulaganjem u škole, ulažemo u cjelokupnu zajednicu, a prvenstveno u naše učenike, ali i u djecu koja tek treba da zakorače u školske dane – poručila je Rondović.

Tom prilikom, Milan Lekić se zahvalio na pozivu i uručenoj zahvalnici, ističući da mu predstavlja posebno lično i profesionalno zadovoljstvo kada je u prilici da izađe u susret potrebama školskih ustanova i „naših mališana“.

Posebno mi je zadovoljstvo što sam u prilici da, ispred Rudnika uglja, izađem u susret našoj najbrojnijoj školi. Rudnik uglja, kao društveno-odgovorna kompanija, prepoznaje značaj ulaganja u vaspitanje i obrazovanje naših mališana. Vjerujem da ćemo i ubuduće moći da odgovorimo pozitivno na sve molbe koje budu motivisane sviješću o unaprijeđenju naše opštine i svih aspekata života u njoj. Mi imamo dobru volju i na ovaj način je dokazujemo. Rudnik uglja će uvijek naći način da, shodno svojim mogućnostima, pomogne školama, vjerskim zajednicama, sportskim klubovima, ali i ostalima kojima je ta pomoć neophodna – istakao je izvršni direktor Rudnika uglja Milan Lekić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: