novo

Silovita Breznica, nakon pet kola gol razlika +41

ŽENSKA FUDBALSKA LIGA 5. KOLO

Breznica-Cvetex 16:0 (7:0)

Stadion pod Golibinjom. Gledalaca oko 50. Sudija: Vaso Dubak. Pomoćnici Tatajana Radović i Nemanja Ralević.

Strijelci: Petrović u 2. i 11, Osmajić u 13, 54 i 84, Šebek u 24, 37, 58, 72. i 82, Čađenović u 35. i 78, Bečić u 64, Bulić u 68, Baturan u 86. i Spahić u 88. minutu.

Žuti karoni A. Kalač i Mijović (Cvtex).

Crveni karton Senita Kalač u 58. minutu.

BREZNICA: Miličić, Simonović (od 53. Nedić), Čađenović, Baturan, Bulić (od 69. Savović), Drešević (od 53. Balević), Šebek, Vučinić (od 53. Vujošević), Osmajić, Bečić, Petrović (od 43. Spahić)

CVETEX: S. Kalač, Dizdarević, Salković, Erović, Bralić, A. Kalač, Mijović, Bućković, Agović (od Mećikukić), Rnković (od 50. Duraković), Radović (od 57. Mujević).

Kada se pobjedi sa 16:0 izvještaj sa utakmice nije teško napraviti. Breznica je bila bolji rival i sasvim zasluženo, ubjedljivo pobjedila Cvtetex koji je od 58. minuta igrao bez golmana Senite Kalač koja je dobila crveni karton. Naravno da je do trijumfa ekipu vodila kapiten Milica Šebek, koja je postigla pet golova, a trener Miljan Aničić bio je više nego zadovoljan nakon utakmice.

On je napomenuio da je poslije ubjedljive pobjede nad Ekonomistom u Nikšiću, koji je predhodno savladao Budućnost, jasno ko je najbolja ekipa u Crnoj Gori i da ovaj mladi tim iz utakmice u utakmicu raste, a glad za golovima ne jenjava. Trenutna gol razlika Breznice je 43:2, dakle +41. Ko zna kolika bi bila gol razlika u korist Breznice u prvih pet kola da nije tim iz Pljevlja utakmicu u Danilovgradu protiv Zore iz Spuža dobio službenim rezultatom od 3:0.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: