novo

SNAGA DRUŠTVA KREĆE OD NAŠE DJECE

Povodom dana obilježavanja svijesti o autizmu kod djece, održana je manifestacija inkluzivne prirode za djecu sa autizmom i djecu tipičnog razvoja. Manifestacija je bila zabavnog i društvenog karaktera u organizaciji NVO ACM na Stadionu Malih Sportova koju je podržala kompanija Meridianbet svojim doprinosom i donacijom i na taj način obezbijedio ketering i zabavni program sa animatorima za najmlađe u kojem su mališani uživali.

Iz NVO organizacije poručuju da su donacije ovog tipa neophodne za sprovođenje aktivnosti i da je podrška koju je Meridianbet još jednom pokazao ključna u organizacijama društvenog i kulturološkog karaktera.

Iz Meridianbet kompanije poručuju: “Povod koji smo imali 2. aprila da uputimo naš doprinos i podršku za mališane sa autizmom, nama predstavlja pravo zadovoljstvo, jer u kompaniji većina naših zaposlenih imaju malu djecu i porodice o kojima vodimo računa i svim snagama se trudimo da društvena zajednica sjutra bude mjesto gdje će naša djeca bez obzira na različitosti moći da funkcionišu, grade prijateljstva i život u njoj. Veoma nam je drago što NVO organizacije u velikoj mjeri prepoznaju našu kompaniju kao iskrenog prijatelja u sprovođenju svih akcija koje stvarno doprinose podizanju svijesti o važnim društvenim pitanjima.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: