novo

Treći BoostMeUp program za startap razvoj: Prijave do 19. septembra

Od 25. avgusta do 15. septembra otvorene su prijave za treću generaciju predakceleracijskog programa BoostMeUp , koji predstavlja nacionalnu platformu u okviru koje se najbolji crnogorski startapovi razvijaju i lansiraju na tržiše.

Nosilac programa, koji sufinansira Fond za inovacije Crne Gore, je Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis, a partneri su Naučno-tehnološki park Crne Gore, Univerzitet Crne Gore, Crnogorski Telekom i Naučno tehnološki park Beograd.

BoostMeUp je jedinstvena prilika za inovativne timove i novoosnovana preduzeća da ubrzaju svoju poslovnu ideju i postanu dio rastuće inovativne zajednice u Crnoj Gori.

Program se odvija kroz nekoliko faza u kojima timovi stiču vještine, razvijaju svoju inovativnu ideju i pripremaju je za uspjeh na tržištu.Benefiti za učesnike su podrška renomiranih eksperata iz svih potrebnih oblasti kroz šest modula, materijalna podrška za razvoj ideje u iznosu od po 7.000 eura za šest najboljih timova, kao i pokrivanje troškova za učešće na međunarodnim konferencijama u cilju promocije svojih startapova za tri najbolja tima u finalu programa u visini od 4.000 eura po timu.

Program je u potpunosti usklađen sa strateškim i zakonodavnim okvirom za razvoj inovativne poslovne zajednice u Crnoj Gori, Strategijom pametne specijalizacije Crne Gore (S3.me) i pogađa više UN Ciljeva održivog razvoja (SDG).Više informacija dostupno je na linku: BoostMeUp vodič

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: