novo

Treći upisni rok na Univerzitetu Crne Gore početkom septembra

Univerzitet Crne Gore raspisaće početkom septembra, u III upisnom roku, Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore za studijsku 2021/22. godinu, a koji će se finansirati iz Budžeta Crne Gore.

U skladu sa programom MPNKS, Univerzitet Crne Gore će organizovati elektronsko prijavljivanje na ovaj konkurs.

Ukoliko prijavu nije moguće podnijeti elektronskim putem, kandidati će podnositi prijavu neposredno, preko studentske službe organizacione jedinice.

Kandidati za upis na organizacione jedinice iz oblasti umjetnosti (Fakultet likovnih umjetnosti, Fakultet dramskih umjetnosti i Muzička akademija) prijavu podnose isključivo preko studentske službe organizacione jedinice.

Pravo prijave na konkurs za upis na osnovne studije ima crnogorski državljanin i stranac, u skladu sa zakonom, koji je stekao odgovarajuću kvalifikaciju IV-1 podnivoa Nacionalnog okvira kvalifikacija.

Informacije o broju preostalih mjesta biće data u Konkursu, koji će početkom septembra biti objavljen u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori i na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore (www.ucg.ac.me). Za blagovremenu informaciju o konkursu, savjetujemo kandidatima da zaprate profile Univerziteta Crne Gore na  društvenim mrežama: FacebookTwitterYouTubeLinkedin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: