novo

Upis na specijalističke i master studije 28. septembra

Prvi konkurs za upis na specijalističke i master studije (120 ECTS) Univerziteta Crne Gore biće raspisan sjutra, u srijedu, 27. septembra 2023. godine.

Konkursi će biti objavljeni na zvaničnoj internet stranici Univerziteta Crne Gore, kao i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

Prijava na konkurs za oba nivoa studija se podnosi 28. septembra 2023. godine studentskoj službi organizacione jedinice, u okviru radnog vremena te službe.

Za upis na budžetske master studijske program, kandidati su dužni da polože prijemni ispit za sve studijske programe master studija, koji će biti organizovani 29 i 30. septembra 2023. godine.

Raspored polaganja prijemnog ispita biće istaknut na oglasnoj tabli i internet stranici organizacione jedinice.Uslovi, kriterijumi i postupak upisa na oba nivoa studija bliže su uređeni pravilnicima koji su objavljeni ina internet stranici Univerziteta Crne Gore, kao dokumenti pod nazivom:

Pravilnik o uslovima, kriterijumima i postupku upisa u prvu godinu master studija Univerziteta Crne Gore i Pravila studiranja na postdiplomskim studijama.Upis kandidata i izdavanje uvjerenja obaviće se zaključno sa 4. oktobrom 2023. godine, prema rasporedu organizacionih jedinica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: