novo

UZ POMOĆ OPŠTINE PLJEVLJA I PRIVREDNIKA JU OŠ „SALKO ALJKOVIĆ” USPJEŠNO REALIZOVALA POLUMATURSKU EKSKURZIJU

U periodu od 11. do 14. maja realizovana je polumaturska ekskurzija JU OŠ “ Salko Aljković“ na relaciji Pljevlja-Kragujevac-Beograd-Drvengrad-Zlatibor-Pljevlja.
Svi planirani obilasci i posjete su realizovani.

Učenici su obišli manastir Mileševa, manastir Žiču, Spomen-park Šumarice, hram Svetog Save, panoramski razgledali Beograd, obišli stadione Zvezde i Partizana, Avalski toranj, Zoo vrt, Knez Mihailovu ulicu, Drvengrad i Zlatibor.

Nakon prelijepog, nezaboravnog, ali i edukativnog putovanja učenici su se sa puno uspomena i emocija, zdravi i srećni vratili kući.

Od velikog značaja tokom cijele ekskurzije, bila je konstruktivna saradnja nastavnika sa vodičima i vozačima, na obostrano zadovoljstvo.

Direktorica škole, Milica Rondović, je pohvalila sve učenike i nastavnike koji su bili učesnici ove ekskurzije, kao i prevoznika „Prestige travel“ iz Nikšića.

Posebnu zahvalnost u ime svih učenika i nastavnika, kao i roditelja, duguje Opštini Pljevlja i njenom gradonačelniku, g-dinu Rajku Kovačeviću i nekolicini privrednika koji su željeli da ostanu anonimni, na značajnoj novčanoj pomoći kako bi se smanjili troškovi ekskurzije za učenike koji se nalaze u težoj materijalnoj situaciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: