novo

VEČERAS u Adi

U okviru XI noćnog turnira u basketu „Baci drogu u koš“ koji se održava u sportskom centru „Ada“ večeras će specijalni gosti biti The books of knjige

The books of knjige je crnogorska humorističko-muzička i televizijska organizacija sa Cetinja aktivna od početka devedesetih godina. Organizacija je naročito popularana u Crnoj Gori, mada u poslednje vrijeme bivaju sve viđeniji u okolnim državama, prije svega Srbiji i Bosni i Hercegovini. U njihovim humorističkim nastupima često postoji doza kritike prema vlasti, crkvi, pa čak i prema samoj ljudskoj prirodi. Često se bave ismijavanjem pojedinih televizijskih emisija, kao i nekih javnih ličnosti iz različitih oblasti.

Buksovci se uporedo bave i muzikom. Jedan od njihovih članova, Aleksandar Radunović je ujedno i gitarista popularne crnogorske rok grupe Perper sa Cetinja. U svojim pjesmama, Buksovci takođe kritikuju sve loše strane ljudskog društva uopšte. Neke numere preovladavaju sarkazmom, a često je prisutan i apel borbe protiv narkomanije. Buksovci se često pojavljuju u duetima raznih muzičara, kao i u njihovim spotovima. Izdali su jedan album pod nazivom Moja domovina, a pored toga i veći broj singlova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: