(VIDEO) Rubix festival: Skaj Edvards, pjevačica benda Morcheeba, za portal Dan o utiscima nakon koncerta

Pa, pored bine je bila podmornica. Imala sam mnogo koncerata i na moru ali nikada nisam nastupala pored podmornice. Spektakularno, kazala je Skaj

Skaj Edvards, pjevačica benda Morcheeba, u razgovoru za portal Dan je istakla da je oduševljena publikom na Rubix festivalu, posjećenošću i fanovima koji su uglas pjevali od prve do poslednje numere.

– Bio je to sjajan miks ljudi, bilo je veoma zabavno. Imala sam malih tehničkih problema sa slušalicama ali uprkos tome energija je bila sjajna, kao i ambijent. Pa, pored bine je bila podmornica. Imala sam mnogo koncerata i na moru ali nikada nisam nastupala pored podmornice. Spektakularno! Iako je ovo drugi put da nastupamo u Crnoj Gori prepoznala sam neka poznata lica sa kojima sam razgovarala ranije, navela je Skaj.

Jeste imali šansu da iskoristite dan? Na pres-konferenciji u Podgorici, kada ste nas pozdravili putem Skajpa kazali ste da želite da gledate predstavu „Paklena komedija“ sa Džonom Malkovičem. Jeste bili sinoć ovdje?

– Putovanje je dugo trajalo. Marsej smo napustili u jedan sat nakon ponoći, „uhvatili“ let za Cirih do Dubrovnika, a na granici sa Crnom Gorom ostali smo čak četiri sata zbog štrajka, pa smo ovdje stigli oko ponoći. Za 24 sata bili smo u četiri zemlje.To se nije odrazilo na nastup, bili ste sjajni! Bila sam razočarana što nisam stigla da prisustvujem izvođenju predstave, ali danas je bio divan dan. Uživala sam u moru, plivala, bila okružena divnim ljudima i energijom, tako da je umor nestao. Pozdrav za sve, hvala što nas slušate i vidimo se ponovo, poručila je Skaj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: