novo

Za najboljeg sportistu grada u 2023. godini proglašen je rukometaš Nemanja Vuković član rukometnog kluba ,,Rudar”. Najbolja sportiskinja grada je Jovana Strujić članica karate kluba ,,Ris”.Najbolji sportski kolektiv za 2023. godinu je Auto moto klub AP Sport Pljevlja

Za najboljeg sportistu grada u 2023. godini proglašen je rukometaš Nemanja Vuković član rukometnog kluba ,,Rudar”. Najbolja sportiskinja grada je Jovana Strujić članica karate kluba ,,Ris”.

Najbolji sportski kolektiv za 2023. godinu je Auto moto klub AP Sport Pljevlja

Za mladog perspektivnog sportistu izabran je Stefan Džaković član atletkosk kluba ,,Rudar” a trener ovog kluba Budimir Jestrović izabran je za najboljeg trenera u 2023. godini. Najperspektivnija sportiskinja je šahistkinja Neda Šljivić članica šahovkosg kluba Osnovnih i Srednjih škola Pljevlja.

Za sportskog radnika godine izabrana je Tanja Aranitović iz Karate kluba ,,Ris”.

Specijalne nagrade za izuzetne ostvarene sportske rezultate i promociju opštine Pljevlja u zemlji i inostvarnstvu pripale su golmanu crnogorske fudbalske reprezentacije Milanu Mijatovićiu i Borku Brkoviću članu stručnog štaba košarkaške reprezenatcije Crne Gore.

Specijalno priznanje za razvoj i popularizaciju šaha u opštini Pljevlja pripalo je Savu Bakraču članu šahovskog kluba ,,Rudar” velikom entuzijasti i dugogodišnjem sportskom radniku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: