novo

Za studente UCG besplatno: Preko Jobiri digitalne platforme do posla

Svim studentima Univerziteta Crne Gore omogućeno je besplatno korišćenje digitalne platforme Jobiri, namijenjene za edukaciju i zapošljavanje mladih.

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore, kao servis podrške studentima, biće dostupan za pružanje pomoći pri prijavljivanju i korišćenju platforme, koja je omogućena zahvaljujući saradnji UCG i partnera. Za sve eventualne nedoumice, studenti mogu pisati i na mejl – jobiri@ucg.ac.me.

Članstvo na Jobiri platformi predstavlja mogućnost  studentima da povećaju svoju zapošljivost,  ostvare kontakt sa poslodavcima iz njihove profesionalne i stručne oblasti i na taj način steknu prva radna iskustva.


Sve što je studentima potrebno da postanu dio platforme jeste posjedovanje akademskog mejla (nastavak ucg.ac.me ili edu.ucg.ac.me). Na stranici Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotnog učenja Univerziteta Crne Gore dato je i dataljno objašnjenje o benefitima platforme i koracima u procesu formiranja profila.

Jobiri je prvi digitalni karijerni savjetnik koji je baziran na vještačkoj inteligenciji i sadrži više od 600.000 dostupnih personalizovanih fraza koje su odobrili stručnjaci, a kojima se korisnici mogu služiti prilikom izrade aplikacionih dokumenata (CV-a ili motivacionog pisma).  

Takođe, na platformi je dostupna opcija simulacije intervjua za posao sa preko 250 potencijalnih pitanja kao i 145 sinhronizovanih video lekcija sa najboljim savjetima za one koji prave prve korake na svom karijernom putu. Ono što platformu čini kompletnom i jedinstvenom jeste dostupnost preko 150 hiljada oglasa za posao sa više domaćih i regionalnih sajtova za zapošljavanje.

Za više informacija, veb adresa našeg digitalnog savjetnika za karijeru je  http://ucg.jobiri.com 

Neka Jobiri postane vaš lični digitalni agent u traženju posla!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: