Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: Postavite nam pitanje <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 20. Maja 2025., 23:37</div><blockquote> <div class="quotetitle">Quote from Guest on 19. Maja 2025., 16:10</div> Ćao...dobar sam učenik i moji očekuju od mene i dalje isto postignuće....Kako da se izborim sa pritiskom u školi i porodici?</blockquote> Pozdrav, Pritisak iz različitih oblasti – škole, roditelja, okoline – može dovesti do osjećaja preopterećenosti, iscrpljenosti i anksioznosti. Ključ je u postavljanju granica i razvijanju efikasnih strategija organizacije i upravljanja vremenom. Pokušaj da jasno identifikuješ šta ti najviše stvara stres i da komuniciraš o tome sa roditeljima ili nastavnicima. Otvorena komunikacija često donosi olakšanje i razumijevanje. Takođe, ostavi prostor za aktivnosti koje ti donose zadovoljstvo i relaksaciju – one su neophodne da bi se sačuvao emocionalni balans. Srdačan pozdrav. Danilo Milikić Psiholog</blockquote><br> Cancel Total Views: 53436Share this: Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook Click to share on X (Opens in new window) X Like this:Like Loading...