Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: Merlin u Budvi 1. maja <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 2. Marta 2025., 10:54</div><!-- wp:paragraph --> <p>Bosanskohercegovački muzičar Dino Merlin čiji je koncert u januaru otkazan zbog tragedije koja se dogodila na Cetinju nastupiće u Budvi 1. maja, saznaje portal "Dana".</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>- Duboko sam potresen ovom strašnom tragedijom na Cetinju. Srce mi je slomljeno. Tužno i prazno je sve dokle dopire pogled. Misli su sa žrtvama. Iskreno saučešće porodicama nastradalih. Bože, daj nam još jedan dan... - napisao je popularni pjevač tada u objavi na mreži X.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Bilans stravične tragedije u crnogorskoj Prijestonici je 13 mrtvih, među kojima je i ubica <strong>Aco Martinović</strong>.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Izvor: dan.co.me</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 6392Share this:FacebookXLike this:Like Loading...