Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: Dodijeljene nagrade učenicima Gimnazije „Stojan Cerović“ na likovnom konkursu “Svijet mi se oko glave vrti” <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 17. Novembra 2025., 22:52</div><!-- wp:heading {"level":4} --> <h4 class="wp-block-heading">U srijedu, 12. novembra, povodom Njegoševog dana crnogorskog praznika kulture na Cetinju je, u organizaciji Narodnog muzeja, svečano otvorena izložba učeničkih radova, uz dodjelu nagrada povodom likovnog konkursa “Svijet mi se oko glave vrti”.</h4> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <p>U Galeriji umjetnosti “Miodrag Dado Đurić” predstavljeni su radovi učenika iz cijele Crne Gore, a među nagrađenima su i učenici Gimnazije „Stojan Cerović“, kojima su dodijeljene II i III nagrada u kategoriji srednjoškolaca:</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>• Omar Fatić, I razred – II nagrada</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>• Jovana Radulović, IV razred – III nagrada</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Pored nagrađenih, među svega 120 izabranih radova — od ukupno hiljadu pristiglih — izloženi su i radovi naših učenica: Teodore Pejović, Tee Vračar, Martine Striković, Andree Žižić i Nadje Krivokapić.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Mentorka učenicima bila je Marija Lazarević, prof. likovne umjetnosti, čija je stručnost i posvećenost značajno doprinijela kvalitetu i uspjehu radova.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>izvor: mladiniksica.me</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 57958Share this: Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook Click to share on X (Opens in new window) X Like this:Like Loading...