Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: Radionica ,,Ko sam ja?" <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 24. Novembra 2025., 22:36</div><!-- wp:paragraph --> <p>Sekretarijat za kulturu, socijalna i druga pitanja Opštine Pljevlja organizovao je radionicu pod nazivom ,,Ko sam ja?" za učenike Gimnazije, 20. novembra u školskoj biblioteci.<br>Cilj radionice je bio podsticanje učenika na razvijanje emocionalne odgovornosti. Kroz različite vježbe, učesnici su učili kako da se izbore s negativnim mislima i kako da razvijaju saosjećanje prema sebi i drugima.<br>Radionicu je vodila dr Ana Milentijević, specijalista psihijatrije.<br>Zahvaljujemo sekretarki Sanji Đondović i dr Milentijević na organizovanju i realizaciji aktivnosti koje predstavljaju važan korak ka unapređenju mentalnog zdravlja mladih ljudi.<br>Među prisutnima su bile i pedagoškinja Ivana Vukašinović i profesorica francuskog jezika Ivana Klačar.<br>Jelena Japundžić i Ana Grujić III1</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>izvor: facebook Gimnazija Tanasija Pejatovica</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 52380Share this: Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook Click to share on X (Opens in new window) X Like this:Like Loading...