Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: ПРОДУЖЕЊЕ РОКА ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА УЧЕШЋЕ У ОБУЦИ “START-UP КАМП“ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА “YОUТH START UP” <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 15. Maja 2025., 21:43</div><!-- wp:paragraph --> <p>Општина Пљевља са задовољством објављује <strong>продужење рока за пријаву на обуку</strong> <strong>„Start-up Камп „</strong> у оквиру пројекта „Youth Start-Up“ до<strong> 26. маја 2025. године</strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Имаш пословну идеју? Желиш да развијеш свој потенцијал?</strong><br><strong>Ти бираш свој пут — ми ти пружамо прилику!</strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Пројекат је намијењен младима од <strong>18 до 30 година</strong> из:<br><strong>Црне Горе:</strong> Пљевља, Бијело Поље, Петњица, Рожаје<br><strong>Србије:</strong> Сјеница, Пријепоље, Нова Варош, Прибој</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Кроз пројекат „Омладински Старт Уп“ можеш:</strong><br>Унаприједити предузетничке вјештине и развити пословне идеје;<br>Стећи знања и компетенције за покретање старт-уп бизниса;<br>Промовисати прекограничне иницијативе и остварити нове пословне контакте;<br>Истражити могућности подршке кроз локалне политике и програме.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Догађаји који те очекују:</strong><br>• <strong>4-дневни Боот камп</strong> на Жабљаку<br>• <strong>2-дневни Старт-Уп Форум у Пљевљима</strong> – размјена искустава и модела између учесника из Црне Горе и Србије<br>• <strong>Pitching event у Сјеници</strong> – представљање старт-уп идеја пред стручним жиријем<br>• <strong>Завршна конференција </strong>у Пљевљима</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>У склопу пројекта, учесници ће добити</strong>:<br><strong>Разрађен бизнис план</strong><br><strong>Могућност представљања своје идеје инвеститорима</strong><br><strong>Стручну, индивидуалну подршку ментора за даље развијање идеје</strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Шта нудимо?</strong><br>Комбинацију теорије и праксе кроз интерактивне обуке<br>Индивидуално менторство и подршку у развоју идеје<br>Теам буилдинг активности, браинсторминг сесије, питцхинг припреме и рад у групама<br>Помоћ у доношењу одлука за твој професионални и лични развој</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Рок за пријаву:</strong> <strong>26. мај 2025. године до 16:00h</strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Не пропусти шансу да развијеш своје идеје и започнеш своју предузетничку авантуру!</strong><br><strong>Пријави се – чекамо те!</strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>За све додатне информације буди слободан/на да нас контактираш путем е-mail адресе: <a href="mailto:pero.todovic@pljevlja.co.me"><strong><em>pero.todovic@pljevlja.co.me</em></strong></a><em> или путем телефона (Viber, Wapp) + <strong>382 67 546 060.</strong></em></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong><em>Попуни Апликациони формулар који се налази на <a href="https://pljevlja.me/wp-content/uploads/2025/05/aplikacioni-formular.docx?x65387">линку</a> и пошаљи на адресу</em></strong>: <a href="mailto:pero.todovic@pljevlja.co.me"><strong><em>pero.todovic@pljevlja.co.me</em></strong></a></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><em>Сви подаци се могу користити само у сврху за коју су прикупљени и за вријеме потребно за постизање те сврхе.</em><br><strong><em>This Programme is co-funded by the EU</em></strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>izvor: pljevlja.me</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 5949Share this:FacebookXLike this:Like Loading...