Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: CAMIĆ: ,,MI RADIMO U TIŠINI, A NAŠI REZULTATI PRIČAJU“ <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 2. Juna 2025., 22:42</div><!-- wp:paragraph --> <p>Proteklog vikenda Bijelo Polje bilo je u znaku džudoa, i domaćin za čak 425 mladih sportista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, koji su odmjerili snage u okviru trećeg Međunarodnog ,,KUP-a Bijele rade“, koji je organizovao klub ,,Favorit“.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>O utiscima, borbama, učesnicima i cijeloj organizaciji ove manifestacije, u današnjoj emisiji ,,Sportski magazin“, Radija Bijelo Polje, govorio je trener Enes Camić, i kazao da sve proteklo u najboljem redu, i da su gosti, kaže, iz Bijelog Polja pošli sa osmjehom i puni lijepih utisaka.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>,,Sve je bilo na visokom nivou, i prošlo bez bilo kakvog incidenta. Dobili smo ocjenu 10/10, mi smo u klubu zadovoljni. Ponosan sam na inostrane kolege i saradnju sa njima. Naš klub je osvojio ukupno 17 medalja, šest zlatnih, šest srebrnih i pet bronzanih što je u ovoj godini najbolji rezultat.<br>Iako smo po brojnosti i rezultatu zaslužili pehar, mi smo ga se, kao dobri domaćini, odrekli i pripao je onom klubu koji je bio iza nas. Nije bilo lako organizovati ovako veliku manifestaciju, ali bitno je da su svi zadovoljni i da nije bilo nikakvih povreda", istakao je Camić.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Pehari u okviru turnira pripali su džudo klubovima Rožaje-Rožaje, Milenijum Podgorica, Ibar-Rožaje, Gorica-Podgorica i Igalo-Herceg Novi.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Već za petnaestak dana njegove džudiste očekuje turnir na Kosovu, u gradu Gnjilane.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Govoreći o ovom sportu, Camić je kazao da je džudo sport na prvom mjestu u Evropi.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>,,Ozbiljna uprava, ozbiljan rad i ozbiljni rezultati. Mi radimo u tišini, a naši rezultati pričaju. Pozdravljam rad svih, ali, u sportu se predaje medalja. To je naš proizvod i zadatak. Mi radimo u dosta solidnim uslovima, ali moramo da pratimo trendove. Sve okolne opštine već izgrađuju sale samo za džudo, tako da morami i mi. Takmičare imamo, kadar imamo, rezultate imamo, samo nam je potrebna još bolja infrastruktura“, kazao je Camić u emisiji ,,Sportski magazin".</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Da bi sportista napredovao, prema riječima Camića, on mora da se takmiči.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>,,Naš klub se trudi da svako ima iste šanse, jer sport za svakog mora biti isti. I ja dok god budem radio, tako će biti. Odgovornost jeste velika nas u klubu kada vodimo djecu na takmičenja, ali slušaju, odgovorni su i to je najvažniji. Desi se nakada manja povreda, ali sve je to sastavni dio sporta“, dodao je Camić.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Izvor: Radio Bijelo Polje<br>Novinarka: Eldin Bećirović</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 4994Share this:FacebookXLike this:Like Loading...