БЈЕЛОПОЉАЦ НА ДРЖАВНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ОБЛАСТИ КУВАРСТВА
Quote from mladicg on 14. Maja 2025., 9:50Општина Беране, Хотел Беране од 11 до 13. мај 2025.године одржано је 4 државно такмичење ученика Средњих Стручних и мјешовитих школа Црне Горе из области Куварства.
На овом такмичењу Средњу Стручну школу из Бијелог Поља представљао је ученик 2. разреда Андрија Шћекић смјера Кувар/ца, под менторством проф. Радоја Кордића.
На такмичењу се припремао мени од 3 ганга а учествовало је укупно 12 школа из Црне Горе.
Средња Стручне школе из Бијелог Поља се представила са менијем од 3 ганга и то:Хладно предјело - Вегетаријанско
Прољећне бојеГлавно јело
Пилеће месо у пикант сосу са пиреом од кромпира и сјеменкама сунцокретаДезерт
Пуњене јагоде кремом од хелдовног брашна
Посебну захвалност за ово такмичење исказујемо спонзорима из Бијелог ПољаЗаштитна радионица "Златне руке"
Месара "Бурко"
Ћевабџиница " Код Ада"
Ресторан" Мирис Сјећања"
Ресторан "Империјал"
Ресторан "Дурмитор"
Ресторан "Центар"
Ресторан "Петица"
Ресторан "Равна Ријека"
Ресторан "Стара Крчма"izvor: info 050
Општина Беране, Хотел Беране од 11 до 13. мај 2025.године одржано је 4 државно такмичење ученика Средњих Стручних и мјешовитих школа Црне Горе из области Куварства.
На овом такмичењу Средњу Стручну школу из Бијелог Поља представљао је ученик 2. разреда Андрија Шћекић смјера Кувар/ца, под менторством проф. Радоја Кордића.
На такмичењу се припремао мени од 3 ганга а учествовало је укупно 12 школа из Црне Горе.
Средња Стручне школе из Бијелог Поља се представила са менијем од 3 ганга и то:
Хладно предјело - Вегетаријанско
Прољећне боје
Главно јело
Пилеће месо у пикант сосу са пиреом од кромпира и сјеменкама сунцокрета
Дезерт
Пуњене јагоде кремом од хелдовног брашна
Посебну захвалност за ово такмичење исказујемо спонзорима из Бијелог Поља
Заштитна радионица "Златне руке"
Месара "Бурко"
Ћевабџиница " Код Ада"
Ресторан" Мирис Сјећања"
Ресторан "Империјал"
Ресторан "Дурмитор"
Ресторан "Центар"
Ресторан "Петица"
Ресторан "Равна Ријека"
Ресторан "Стара Крчма"
izvor: info 050