novo

Donatorski koktel za spas FK Rudar

Predsjednik FK Rudar Miloš Radanović pozvao je sve one kojima je Rudar na srcu da u najtežim danima po, ne tako davno, najtrofejniji klub u Crnoj Gori, pomognu Rudar. Sjutra u Event centru „Taša“ održaće se „Donatorski koktel za spas Rudara“.

Poziv prenosimo u cjelosti:

FK Rudar Pljevlja je klub sa stogodišnjim tradicijom i doskoro najtrofejniji klub naše države. Tradicija na kojoj klub počiva, obavezuju me da kao predsjednik kluba pokušam da učinim sve da ne dozvolim da se klub ugasi. Nažalost, dugovi koje smo naslijedili doveli su nas do toga da je račun kluba trenutno u blokadi zbog duga od 152 000,00 evra, a ukupan dug kluba je znatno veći.
Nadamo se da naš grad, sa privrednim subjektima koji su crnogorski industrijski giganti – Rudnikom uglja i Termoelektranom Pljevlja, i prije svega voljom ljudi, ima potencijala da zajedno prevaziđemo krizu u kojoj se nalazimo. Ako ne zbog seniora i tima profesionalaca koji se i pored neizvjesne situacije dosledno bori u prvenstvu, onda zbog generacija djece koja treniraju i vole fudbal i kojima na klub predstavlja dobru polaznu tačku za građenje profesionalne sportske karijere.

Nažalost, prinuđeni smo da se na ovaj način borimo za klupski opstanak te s toga sa velikom zahvalnošću pozdravljamo svaki gest dobre volje i spremnost na saradnju. Molimo vas da našu molbi razmotrite i uvažite naš apel za pomoć.
Sa željom i nadom da ćete i Vi biti jedan od dobrotvora koji će zajedno sa nama,entuzijastima i zaljubljenicima u fudbal i svoj grad, pomoći da Rudaru vratimo stari sjaj dvostrukih osvajača duplih kruna u crnogorskom fudbalu i zadržimo status prvoligaša koji datira iz vremena stare SFRJ.
Ovim putem Vas pozivam da prisustvujete donatorskom koktelu koji će se održati
23.12.2023. godine u objektu pored Event centra „Taša“ sa početkom u 19.00 časova i u skladu sa svojim mogućnostima pomognete FK ,,Rudar“ Pljevlja.

Molim Vas da dolazak potvrdite na doljenaveden br telefona ili na mail, najkasnije do petka,
22.12.2023.
Unaprijed zahvalan,

Miloš Radanović, predsjednik FK Rudar Pljevlja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: