novo

EkoUmjetnost konkurs za djecu i mlade iz Pljevalja – prijavi se i osvoji nagradu!

Pozivaju se učenici/ce osnovnih i srednjih škola u Pljevljima da učestvuju na konkursu kreativnih umjetničkih radova #EkoUmjetnost, koji raspisuje nevladina organizacija ,,Čarobni prsti” u okviru projekta ,,Umjetnički aktivizam za održive zajednice”.

Tema konkursa: 

Tema konkursa se odnosi na živu i neživu prirodu, zagađenje i zaštitu prirode kao i sve ostale teme vezane za zaštitu šivotne sredine, a moguće je prijaviti se sa različitim umjetničkim formama: fotografije, video snimci, likovni i literarni radovi.

Nagrade: 

Predviđene su dvijе nagrade po kategoriji, jedna za najkreativniji izraz izglasan od stručnog žirija koji će sačinjavati predstavnici različitih sfera, a druga nagrada za rad koji je dobio najviše glasova na društvenim mrežama.

Nagrade će biti podijeljene po kategorijama i obuhvatati sledeće: 

Foto/video konkurs – 2 puta eksterna baterija i 2 puta bluetooth slušalice;

Likovni konkurs – 4 puta akrilne boje, platno za slikanje I četkice za slikanje;

Literarni konkurs – 4 puta rokovnik i pero;

Kako se prijaviti?

Foto/video radove slati na mail adresu: nvocarobniprsti@gmail.com, a jedan učesnik/ca može dostaviti najviše jednu fotografiju. Uz rad je neophodno dostaviti podatke: ime i prezime, razred, škola i broj telefona. 

Likovni i literarni radovi treba da sadrže podatke: ime i prezime učenika, škola, razred, broj telefona. Radove dostavili lično na adresu Ulica Blaža Jovanovića broj 9. Takođe, jedan učesnik/ca može dostaviti najviše dva  likovna rada (tehnika po izboru) ili dva literarna rada u kucanoj formi.

Rok:

Konkurs se raspisuje 16.12.2022. godine, a radove je potrebno dostaviti do 16.1.2023. godine. 

Rezultati konkursa biće objavljeni javno 23.01.2023. godine.

Ako imate bilo kakvih pitanja pišite/zovite nas. Kontakt telefon:  068-867-766 i 068-819-631

Srećno!

Projekat realizujemo u okviru ReLOaD2 programa koji finansra Evropska unija  a sprovodi UNDP u partnerstvu s 15 opština u CG.

26.12.2022.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: