Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: РАДИОНИЦА ЗА УЧЕНИКЕ СРЕДЊЕ СТРУЧНЕ ШКОЛЕ НА ТЕМУ - КО САМ ЈА <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 22. Novembra 2025., 21:14</div><!-- wp:paragraph --> <p>Радионица по називом “Ко сам ја” одржана је 21. новембра 2025. у Средњој стручној школи. Организатор радионице је Секретаријат за културу, социјална и друга питања, а гост предавач др Ана Милентијевић, специјалиста психијатрије.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>У радионици су учествовали ученици одјељења IV1, IV4, I1 и I3, а присуствовали су координатор за професионални развој у Средњој стручној школи Дејана Петрић и школски психолог Павле Вујановић.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Уводно изладање имало је за циљ да се ученици упознају са значајем самоспознаје и неопходношћу суочавања са сопственим емоцијама. Осим уводног теоријског дијела, организована је радионица за ученике. Они су радили по групама на различитим задацима чији је циљ био сагледавање себе сопственим очима и очима околине. Након излагања задатака, ученицима су приближени садржаји као што су: емоције, мисли, борба са негативним мислима, прихватање себе, технике за постизање успјеха у невидљивој борби сваке личности.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Према ријечима ученика, предавања ове врсте врло су значајна за сваку младу особу, јер се сви суочавају са истим страховима, жељама и потребама.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>izvor: facebook JU Srednja strucna škola Pljevlja</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 52221Share this: Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook Click to share on X (Opens in new window) X Like this:Like Loading...