Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: Nagradni konkurs za najbolju start up i preduzetničku ideju studenata Univerziteta Crne Gore produžen do 7. maja <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 6. Maja 2025., 8:31</div><!-- wp:paragraph --> <p><strong>Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore </strong>po četvrti put raspisuje <em>Nagradni konkurs za najbolju </em><em>start up</em><em> i preduzetničku ideju</em> studenata Univerziteta Crne Gore, <strong>sa nagradnim fondom od preko 10.000,00 eura.</strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Nagradni fond obezbijedili su: Univerzitet Crne Gore, Razvojna banka Crne Gore, Privredna komora Crne Gore, CKB banka, Tehnopolis, fondacija Čini dobro i Naučno-tehnološki park Crne Gore.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Na Konkurs se mogu prijaviti <strong>svi</strong><strong> studenti</strong> Univerziteta Crne Gore, bilo pojedinačno ili kao dio tima od najviše tri člana. Pojedinačni kandidati mogu podnijeti do dvije prijave, dok timovi imaju mogućnost prijave do tri <em> start up</em> i preduzetničke ideje. Rok za prijavu je <strong>7</strong><strong>. maj 2025. godine</strong>.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Pet ideja koje komisija bude odabrala kao najbolje, dobiće podršku mentora iz redova Univerziteta i partnerskih institucija. Mentorski program trajaće dvije sedmice, tokom kojih će se studenti sastajati sa svojim mentorima dva do tri puta sedmično. Nakon završetka mentorstva, stručna komisija donijeće konačnu odluku o najboljim <em>start up</em> i preduzetničkim idejama. Komisiju će činiti predstavnici Univerziteta Crne Gore i partnera Konkursa.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Prijavni formular sa razvijenom <em>start up</em> i preduzetničkom idejom dostavlja se u štampanoj formi, nepotpisan, sa šifrom (maksimalno pet karaktera – sastavljena od slovnih i brojčanih karaktera), u zapečaćenoj/zatvorenoj koverti, čime se obezbjeđuje anonimnost autora. </p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Kandidat dostavlja još jednu zapečaćenu kovertu na kojoj je naznačena šifra rada, a u kojoj su sljedeći podaci o autoru: ime i prezime, potvrda o studiranju, kontakt telefon i e-mail adresa.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Zapečaćene koverte sa radom i podacima o autoru se dostavljaju na adresu Univerziteta Crne Gore – ulica Cetinjska br. 2, 81 000 Podgorica (putem pošte ili lično), sa naznakom “Prijava za nagradni konkurs za najbolju start up i preduzetničku ideju studenata”.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p><strong>Prijavni formular dostupan je u prilogu vijesti. </strong></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Za sva dodatna pitanja, studenti mogu kontaktirati Kancelariju za razvoj karijere i CŽU na e-mail adresu <a href="mailto:razvojkarijere@ucg.ac.me">razvojkarijere@ucg.ac.me</a></p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:file {"id":11607,"href":"https://mladicg.me/wp-content/uploads/2025/05/Prijavni-formular.docx"} --> <div class="wp-block-file"><a id="wp-block-file--media-5985f093-caca-4261-a145-b7f06bd3d2ba" href="https://mladicg.me/wp-content/uploads/2025/05/Prijavni-formular.docx">Prijavni formular</a><a href="https://mladicg.me/wp-content/uploads/2025/05/Prijavni-formular.docx" class="wp-block-file__button wp-element-button" download aria-describedby="wp-block-file--media-5985f093-caca-4261-a145-b7f06bd3d2ba">Preuzmi</a></div> <!-- /wp:file --> <!-- wp:paragraph --> <p>izvor: ucg.ac.me</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 6304Share this:FacebookXLike this:Like Loading...