Pitajte Psihologa MenuForum NavigationForumActivityPost Reply: PRIZNANJE BJELOPOLJKI MARIJANI RADOVIĆ OD MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE <blockquote><div class="quotetitle">Quote from <a class="profile-link highlight-admin" href="#">mladicg</a> on 3. Juna 2025., 21:35</div><!-- wp:paragraph --> <p>Naša sugrađanka Marijana Radović uspješno je završila sam osnovne studije na Biotehničkom fakultetu, odsjek kontinentalno voćarstvo i ljekovito bilje.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Trenutno je student prve godine master studija.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>Marijana je dobila sam studentsku nagradu od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>"Nagrada mi predstavlja veliku čast i motivaciju da uložim još više truda i znanja. Osjećam se ponosno i zahvalno zbog uručene nagrade, jer ona predstavlja priznanje za sav trud i zalaganje tokom studija. Ova nagrada mi je dodatna motivacija da nastavim da učim, razvijam se i još predanije radim na svom putu, znajući da znanje uvijek pronađe svoj put do priznanja", navodi Radović za VBP portal.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>*Sponzor teksta Mesopromet Franca</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>izvor: facebook Vijesti iz Bijelog Polja</p> <!-- /wp:paragraph --></blockquote><br> Cancel Total Views: 4980Share this:FacebookXLike this:Like Loading...