Radionica ,,Ko sam ja?"
Quote from mladicg on 24. Novembra 2025., 22:36Sekretarijat za kulturu, socijalna i druga pitanja Opštine Pljevlja organizovao je radionicu pod nazivom ,,Ko sam ja?" za učenike Gimnazije, 20. novembra u školskoj biblioteci.
Cilj radionice je bio podsticanje učenika na razvijanje emocionalne odgovornosti. Kroz različite vježbe, učesnici su učili kako da se izbore s negativnim mislima i kako da razvijaju saosjećanje prema sebi i drugima.
Radionicu je vodila dr Ana Milentijević, specijalista psihijatrije.
Zahvaljujemo sekretarki Sanji Đondović i dr Milentijević na organizovanju i realizaciji aktivnosti koje predstavljaju važan korak ka unapređenju mentalnog zdravlja mladih ljudi.
Među prisutnima su bile i pedagoškinja Ivana Vukašinović i profesorica francuskog jezika Ivana Klačar.
Jelena Japundžić i Ana Grujić III1izvor: facebook Gimnazija Tanasija Pejatovica
Sekretarijat za kulturu, socijalna i druga pitanja Opštine Pljevlja organizovao je radionicu pod nazivom ,,Ko sam ja?" za učenike Gimnazije, 20. novembra u školskoj biblioteci.
Cilj radionice je bio podsticanje učenika na razvijanje emocionalne odgovornosti. Kroz različite vježbe, učesnici su učili kako da se izbore s negativnim mislima i kako da razvijaju saosjećanje prema sebi i drugima.
Radionicu je vodila dr Ana Milentijević, specijalista psihijatrije.
Zahvaljujemo sekretarki Sanji Đondović i dr Milentijević na organizovanju i realizaciji aktivnosti koje predstavljaju važan korak ka unapređenju mentalnog zdravlja mladih ljudi.
Među prisutnima su bile i pedagoškinja Ivana Vukašinović i profesorica francuskog jezika Ivana Klačar.
Jelena Japundžić i Ana Grujić III1
izvor: facebook Gimnazija Tanasija Pejatovica
![]()