Lalošević ugostio perspektivne sportiste iz Karate, Ju-jitsu i Taekwondo saveza Crne Gore

Lalošević ugostio mlade perspektivne sportiste iz Karate, Ju-jitsu i Taekwondo saveza Crne Gore

Ministar sporta i mladih, gospodin Vasilije Lalošević, danas je u Ministarstvu, ugostio uspješne mlade sportiste koji su dobili status perspektivnih sportista Crne Gore, te time stekli pravo na jednogodišnju stipendiju, kao vid podstreka za dalji razvoj i napredak u sportskim disciplinama kojima pripadaju.

“Čast mi je ugostiti ove mlade ljude, koji predstavljaju svijetlu sportsku budućnost naše države, te koji sigurno i uspješno kroje put svim onim dječacima i djevojčicama koji će htjeti da se bave sportom u Crnoj Gori. Njihovi uspjesi i radost koju su u kontinuitetu donosili ljubiteljima sporta u našoj državi, jasan su motiv za podršku koja je uslijedila od Ministarstva sporta i mladih. Svjestan sam da znak pažnje od institucije nadležne za sport, u ovom slučaju Ministarstva sporta i mladih, predstavlja dodatni podstrek za naše mlade sportiste, a za nas iz ove institucije zadovoljstvo, da makar jednim dijelom, učestvujemo u lijepom gestu prema našim sportistima”, kazao je Lalošević ovom prilikom.

Status perspektivnog sportiste ispred Karate saveza stekli su:

– Emre Saljiu

– Milena Jovanović

– Jovana Damjanović

Status perspektivnog sportiste ispred Taekwondo saveza stekli su:

– Andrea Berišaj

– Vuk Vuletić

Status perspektivnog sportiste ispred Ju-jitsu saveza stekli su:

– Vedrana Praščević

– Anđela Vukčević

– Jelena Vukčević

– Nina Bogićević

– Ljubica Nikčević

– Milica Mihaljević

– Kristina Radosavović

– Andrija Golić

– Stefan Ćorović

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Karate, Ju-jitsu i Taekwondo saveza: direktor karate reprezentacije, Miodrag Radunović, selektor ju-jitsu reprezentacije Nikola Prodanović, kao i Predrag Drecun, predsjednik Taekwondo saveza Crne Gore i Radomir Nastić i Nikola Gegaj, selektor i trener pomenutog saveza.

Ispred Ministarstva sporta i mladih su, pored ministra Laloševića, bili i direktor Direktorata za sport, Zoran Jojić, kao i samostalni savjetnici iz Direktorata za sport – Monika Roćenović i Danilo Medojević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: