novo

Ljuljđuraj: “Lift Up” je pravi primjer preduzetničkog duha i kreativnosti naše omladine

Vršilac dužnosti direktora u Direktoratu za mlade, u Ministarstvu sporta i mladih, Martin Ljuljđuraj, danas je govorio na takmičenju u biznis idejama pod nazivom – “Lift Up”, a koje se sprovodi kao dio regionalnog projekta pod nazivom “Moja karijera na putu do heroja”. 

Ovaj projekat u Crnoj Gori sprovodi Forum MNE uz finansijsku podršku  Evropske unije i Ministarstva javne uprave Crne Gore.

Događaju su prisustvovali i predstavnici delegacije EU u Crnoj Gori, predstavnici Ministarstva javne uprave i Foruma MNE.

Na navedenom događaju je čak 11 timova predstavilo svoje biznis ideje publici i stručnom žiriju. Ideje su varirale od VR edukacije i zabave do zelenog otkupnog reciklažnog centra, po čemu se moglo primjetiti da mladi u našoj državi zaista imaju sjajne ideje i imaju šta da poruče, kroz svoju kreativnost i preduzetnički duh.

“Ministarstvo sporta i mladih, kao jedan od ključnih kreatora omladinske politike, ima ozbiljan zadatak da bude podrška mladim ljudima širom naše države, te u skladu sa tim se i nalazim danas ovdje, u cilju pružanja dodatnog podstreka ovakvim događajima”, kazao je Ljuljđuraj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: