novo

Nagradni konkurs: Svojom kreativnošću budite i vi dio važne priče o inkluziji

Obilježava se desetogodišnji jubilej Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje

Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje obilježava važan trenutak – desetu godišnjicu svog predanog rada i doprinosa zajednici. Tim povodom, raspisuju konkurs za grafičko rješenje koje će simbolizovati deceniju inkluzije, podrške i napretka.

“Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!” je, kako je navedeno u saopštenju,tema koja će inspirisati kreativne umove da stvore vizuelno djelo koje će odražavati dug put i postignuća Centra.

– Svi umjetnici, dizajneri i kreativni pojedinci pozvani su da se pridruže ovoj posebnoj prilici i pomognu u širenju svijesti o važnosti podrške djeci i mladima sa smetnjama u razvoju – poručili su iz Centra.

Stručni žiri će ocjenjivati pristigle radove, a autor najboljeg rješenja biće nagrađen novčanom nagradom u vrijednosti od 500 eura.Konkurs je otvoren do 10. oktobra 2023. godine.

Direktor Dnevnog centra Cetinje Božidar P. Drecun pozvao je sve kreativce da se pridruže njihovom jjubileju tako što će dizajnirati vizuelno rješenje koje će pričati priču o našem desetogodišnjem putovanju.

– Jer ta priča zaslužuje da se ispriča kroz umjetnost. Njihova kreativnost će nam pomoći u širenju svijesti o važnosti podrške djeci i mladima sa smetnjama u razvoju – istakao je on.

Božidar P. Drecun

Svi zainteresovani svoje radove na temu “Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!” mogu poslati na email adresu: dnevnicentarct@gmail.com.

Ova prilika ne samo da nudi umjetnicima šansu da svojim talentom podrže važnu inicijativu Dnevnog centra Cetinje, već i da postanu dio priče o inkluziji i napretku djece i mladih sa smetnjama u razvoju.

– Vaša kreativnost može doprinijeti obilježavanju desetogodišnjeg uspjeha Centra i naglasiti važnost zajedničke podrške i ljubavi prema svim članovima naše zajednice – poručio je Drecun.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: