novo

Nagradno putovanje u Beograd za Elenu Vemić, Miljanu Dromljak i Laru Mazalicu

Ученице Елена Вемић, Миљана Дромљак и Лара Мазалица, са својом компанијом „Zalij.me“, освојиле су треће мјесто на Националном такмичењу ученичких компанија Црне Горе, а тиме и наградно путовање у Београд и част да као гошће, са менторком Адисом Малагић, присуствују Националном такмичењу ученичких компанија у Србији. Ово су њихови утисци и искуства:

„У Београду смо боравиле од 21. до 23. маја и имале смо прилику да упознамо велики број младих иноватора, саслушамо њихове идеје и посјетимо њихове штандове. 

Сматрамо да је ово било незаборавно искуство које ће нам  користити у даљем раду и развоју компаније, а памтићемо га по  занимљивим дружењима и тим билдинг активностима, новим пријатељима, знању које смо стекле и нашем драгом пријатељу Хорацију који је оставио неизбрисив траг у нашим сјећањима.

Посебно бисмо захвалиле професорици Адиси Малагић, подједнако заслужној за наш успјех. Професорица је  путовање учинила још занимљивијим. Надамо се да ћемо и наредних година наставити са низањем успјеха.“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: