novo

NVO “SPORT ZA SVE“ -predstavio je video spot razvoja sportsko-rekreativnog turizma u opštini Pljevlja

Nije mali broj onih koji Pljevlja, u poslednje vrijeme, prepoznaju kao grad sa najvećim potencijalom za razvoj sportskog turizma. Na samo kilometar prečnika mogu se obaviti pripreme za vrhunska sportska takmičenja, jer pored već postojeće sportske infrastrukture Pljevlja se nalaze na idealnoj nadmorskoj visini za obavljanje priprema od 740 metara.

U okviru projekta Razvoj sportsko rekeativnog turizma u opštini Pljevlja koji je podržan od strane opštine Pljevlja kroz Javni konkurs za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2019.godinu. Jedna od aktivnosti navedenog projekta je i izrada video spota. Navedeni video spot je nastao iz razloga što su Pljevlja kao grad koji posjeduje odlične usove za razvoj sportsko rekreativnog turizma i da će isti doprinjeti valorizaciji kako sportskog tako i ostalih vidova turizma u našoj opštini.

„Ovim putem želimo naglasiti da je ovaj video spot nastao kako bi na pravi način predstavili našu opštinu, kolike i kakve potencijale posjedujemo za razvoj prvenstveno sportsko rekreativnog turizma. Naša opština posjeduje ogromne potencijale, koji se nisu na pravi način valorizovali u prethodnom periodu i nadamo se da će kroz ovu medijsku prezentaciju naša opština biti prepoznata kao turistički sportski centar u regionu, što svakako zaslužuje svojom pozicijom, prirodnim ljepotama, sportskoj infrastrukturi i ostalim sadržajima.

Ovo je samo jedna od aktivnosti koje sprovodi naša organizacija, u budućem periodu napravićemo još niz aktivnosti prvenstveno vezanih za sport, zdravih stilova života i sve ono što će našim građanima biti od koristi kako bi na pravi način iskoristili svoje slobodno vrijeme“ – naglasio je Borjan Džogaz iz NVO “Sport za sve“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: