novo

ODRŽANA PRVA TROTINIJADA U PLJEVLJIMA

Са великим задовољством обавјештавамо јавност о успјешној одржаној дјечијој тротинијади, која се јуче одржала на Тргу 13. јул. Ова манифестација, која се одржава први пут, окупила је 151 малишана из наше локалне заједнице, стварајући весело и незаборавно искуство за све , и учеснике и гледаоце, саопштено је на интернет страници Општине Пљевља.

Дјечија тротинијада, организована је у циљу промоције здравих стилова живота и физичке активности код дјеце, а такође је имала за циљ да окупи породице и заједницу у веселој атмосфери.

Дјеца су се такмичила у двије категорије – узраст до 4 године и категорија од 4 до 6 година, на посебно осмишљеним полигонима, демонстрирајући тиме своје вјештине и брзину на тротинетима.

У категорији до 4 године, најбржи је био Фарис Кријешторац, другопласирана је била Ања Бјековић док је треће мјесто припало Викторији Илић

У категорији од 4 до 6 година, побједник је била Аја Муслић са најбржим временом такмичења од 21.75 секунде, другопласирана је била Уна Госпић, док је треће мјесто у овој категорији припало Дуњи Гогић.

За најбрже тротинисте, Секретаријат за спорт и младе и Туристичка организација Пљевља, обезбједили су медаље, пехаре и скромне поклон награде, које је, заједно са секретарком Секретаријата за спорт и младе Милицом Секулић, уручила директорица туристичке организације Пљевља – Дијана Јурић. За све учеснике тротинијаде, Секретаријат за спорт и младе обезбједио је поклон мајице као и освјежење у виду воде и воћа.

Између трка, дјеца су имала прилику да уживају уз аниматоре и активности које су их забављале и одржавале њихову енергију на високом нивоу.

Ова тротинијада је била посебно успјешна захваљући подршци волонтера који су допринјели организацији догађаја.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: