novo

OŠ „Boško Buha“: Prvo mjesto u rukometu na regionalnom takmičenju,treće mjesto u fudbalu

Učenici osnovne škole „Boško Buha“ iz Pljevalja izborili su plasman na Državno takmičenje drugu godinu za redom. U polufinalu su pobjedili školu iz Bijelog Polja 20:10, a u finalu školu iz Berana 19:7.

Ono što je sigurno je da ova djeca pokazuju talenat i da će biti dobra osnova za rukometni klub iz Pljevalja, koji je redovno pri samom vrhu crnogorskog rukometa.

Sastav ekipe:

Pavlović Ognjen, Mlatišuma Sanjin, Gerina Edžan, Letić Ersin, Kondo Eman, Starčević Vuk, Bećović Elman, Jonuz Mirnes, Gerina Arijana, Šabanović Adijan, Pucar Anis i Leovac Vasilije.

Djevojčice iz iste osnovne škole su prije nekoliko dana osvojile treće mjesto u fudbalu u okviru regionalnog takmičenja u Bijelom Polju.

U finalnim utakmica OŠ „Boško Buha“ izgubila je od djevojčica iz Rožaja sa 1:0 i djevojčica iz Bijelog Polja 2:0 i tako osvojile 3. mjesto. Nažalost nisu izborile plasman na Državno takmičenje. Djevojčice ove pljevaljske osnovne škole su bile najmlađe i pokazale zavidan nivo fudblaske igre, ali snagom se nisu mogle u finalnim utakmica izboriti protiv starijih djevojčica pomenutih škola.

Sastav ekipe:

Mišović Lara, Davidović Jovana, Šabanović Adna, Golubović Kristina, Rondović Marija, Petrović Jana, Petrović Marija i Grujićić Elena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: