novo

Poziv za volontere: Budi i ti dio volonterskog kluba Kancelarije za razvoj karijere i CŽU

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore ovim putem poziva sve zainteresovane studente da se prijave u volonterski klub.

Prijavljeni studenti će raditi na projektima koje sprovodi Kancelarija za razvoj karijere i CŽU i fakulteti Univerziteta Crne Gore. Pored toga će imati priliku da učestvuju na svim drugim društveno odgovornim i humanitarnim događajima, kao i da steknu radno iskustvo tokom studiranja. Angažovanje u volonterskom klubu će značiti uspostavljanje kontakata sa mnogobrojnim kompanijama sa kojima sarađuje naša Kancelarija, sticanje iskustva u pripremanju i prisustvu sastancima sa institucijama i partnerima kao i učestvovanje u svim aktivnostima koje organizuje Kancelarija za razvoj karijere i CŽU. 

Naš cilj je osnaživanje pojedinaca i razvoj ljudskih resursa kroz volonterski rad, jer volonteri nisu samo pomagači, oni su i pokretači i nosioci pozitivnih promjena.

Zato, budi i ti dio volonterskog kluba!

Prijavi se na e-mail adresu Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje – razvojkarijere@ucg.ac.me  zaključno sa 5. februarom. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: