Donešena Odluka o dodjeli studentske nagrade za 2020. godinu

Studentska nagrada je ustanovljena kao izraz brige o budućnosti Pljevalja i vjere u one, koji će u vremenu koje dolazi, svojim znanjem, trudom i radom, svojim stvaralaštvom, doprinijeti kulturnom, naučnom i privrednom usponu grada.

Na javni konkurs koji je trajao 15 dana prijavila su se ukupno 4 studenta, koja su i ispunjavala uslove propisane Konkursom i Odlukom. Traženi uslovi su se odnosili na to da su studenti završili osnovne studije u periodu između dva konkursa, do roka predviđenog za predaju dokumenata, da su tokom osnovnih studija ostvarili srednju ocjenu položenih ispita najmanje 9,50, da imaju prebivalište u Pljevljima I da studiraju u Crnoj Gori I zemljama bivše SFRJ.

Na osnovu toga, za postignute rezultate na akademskim studijama, a u skladu sa prijedlogom komisije za dodjelu studentske nagrade, predsjednik Opštine donio je Odluku da ove godine budu nagrađena 4 studenta i to:

DIJANA DAMJANOVIĆ, Filološki fakultet, Univerzitet Crne Gore, prosjek 9,94

BELMA ZEČEVIĆ, Fakultet za poslovni menadžment, Univerzitet Crne Gore, prosjek 9,93

MILAN BELJKAŠ, Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu, prosjek 9,90

LEJLA KORDIĆ, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Univerzitet Crne Gore, prosjek 9,62.

Ovogodišnja studentska nagrada, kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju, biće dodijeljena na svečanoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja 20. novembra i sastojaće se od diplome i novčanog iznosa od 300,00 eura.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: