novo

Februarski repertoar JU Centar za kulturu

Poštovani sugrađani,
predstavljamo vam repertoar za mjesec februar 2024. godine.

Kao što smo već i najavili, 1. februara u goste nam dolazi Neša Bridžis, i njegova stand-up komedija „Život“! Početak predstave zakazan je za 20 časova, a karte su u prodaji od sjutra!

Nismo zaboravili ni naše namlađe sugrađane- za njih će u srijedu, 7. februara, sa početkom od 18 časova, biti prikazan crtani film „Patrolne šape- Moćni“!

Srijeda-7.februar, i četvrtak-8. februar, u terminu od 20 časova, rezervisani su za prikazivanje filma “Nedelja”, koji prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima-Džeja Ramadanovskog.

13.februar-regionalno popularna pozorišna predstava “Crnogorac u krevetu”. U predstavi glume Peđa Šuškavčević i Ana Šimundža-Selski, a predstava će početi u 20 časova!

14.februar- projekcija dječijeg filma “Pačija posla”- u terminu od 18 časova, dok ćemo u večernjem terminu-od 20 časova prikazivati film “Sluga 2”.

Koncert “Zimski rock and roll”, u izvođenju pljevaljskih muzičara, biće održan 19. februara sa početkom od 20 časova.

21.februar- projekcija dječijeg filma “Pustolovine bubamare i crnog mačka”, u terminu od 18 časova!
Večernji termin- 20 časova- projekcija filma “Sveta Petka-krst u pustinji”.

Pozorišna predstava “LjubaF”, rađena u režiji Erola Kadića, u kojoj igraju Elizabeta Đorevska, Branislav Zeremski i Dubravko Jovanović, biće odigrana u subotu 24. februara, sa početkom od 20 časova.

28.februar- projekcija dječijeg filma “Lesi- nova avantura”, u terminu od 18 časova!
Večernji termin-20 časova- projekcija filma “Živi i zdravi”.

Svaki od navedenih programa biće pojedinačno najavljen na našem zvaničnom Facebook i Instagram profilu, kao i sajtu www.juckpv.me

Napomena: JU Centar za kulturu Pljevlja zadržava pravo izmjene repertoara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: