Poslednje večeri festivala koncert GTO Pljevlja i poetsko-muzički kabare

Festival tamburaške muzike „Srce i duša stare čaršije“ završava večeras.

Na gradskom šetalištu poslednje večeri festivala biće održan koncert Gradskog tamburaškog orkestra Pljevlja i poetsko-muzički kabare „Čeznem da vam kažem“

U poetsko-muzičkom kabareu učestvuju Milorad Damjanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta i Nataša Radovanović, sopran, stalna članica Opere Narodnog pozorišta u Beogradu.

Poetsko muzički kabare „Čeznem da vam kažem“ rodio se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika sjeti i oživi sjećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sjećamo sa setom.

Miki Damjanović, provešće publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obilježila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pjesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije.

Program ovog kabarea, pored njegove centralne priče, prati anđeoski glas Nataše Radovanović, kao jedne od najzapaženijih diva Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pjevati pop, evergrin i džez pjesme koje su obilježile sve generacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: