novo

Srednjoškolci posjetili Sajam sezonskog zapošljavanja i UCG

Prekjuče su pljevaljski srednjoškolci bili u Podgorici na Danu otvorenih vrata Univerziteta CG i Sajmu sezonskog zapošljavanja. Prenosimo obavještenje o posjeti gimnazijalaca.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG, organizovao je u srijedu, 23. marta, u Sportsko-kulturnom centru UCG „Dan otvorenih vrata“ i Sajam sezonskog zapošljavanja „Summer job 2022“. Događaju su prisustvovali maturanti iz Gimnazije i Srednje stručne škole. Iz Gimnazije je išlo 50 učenika, zajedno sa profesorima Mirkom Popadić i Dankom Despotovićem – odjeljenjskim starješinama odjeljenja IV-2 i IV-3, kao i pedagoškinjom Ivanom Vukašinović. Pored interesovanja za fakultete, učenici su pokazali interesovanje i za sezonsko zapošljavanje. Nakon posjete Sajmu, učenici su imali slobodno vrijeme, a u Pljevlja su se vratili oko 19 časova.

Prevoz su obezbijedili Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja (za obje škole po jedan autobus) i Karijerni centar (jedan minibus).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: