novo

U Pljevljima seminar za nastavnike fizičkog vaspitanja u sklopu projekta „Besplatna škola odbojke“

U organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, danas u Sportskom centru “Ada” u Pljevljima održaće se seminar za nastavnike fizičkog vaspitanja, koji će biti angažovani u okviru projekta “Besplatna škola odbojke”, koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade, saopšteno je iz OSCG.

Kako se navodi, tema seminara je “Metodika obuke tehničkih elemenata odbojke”. Teorijski i praktični dio vodiće Dragiša Ćalov, koordinator OSCG za rad sa polaznicima besplatne škole odbojke. Nastavnicima će biti podijeljeni rekviziti (mreže i lopte), kao i adekvatna stručna literatura.

Na početku seminara učesnike će pozdraviti predsjednik Opštine Pljevja Igor Golubović, a ispred OSCG Igor Vušurović, naš zlatni olimpijac koji je zadužen za razvoj odbojke u Crnoj Gori i član je komisije CEV-a za razvoj odbojke u Evropi.

Održavanjem seminara, krenuće realizacija jednog od najvažnijih projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore sa ciljem popularizacije muške odbojke u Crnoj Gori, a tokom naredne sedmice održaće se i sastanci sa određenim lokalnim samoupravama koje će biti uključene u projekat.

Seminar počinje u 11 časova u Sportskom centru “Ada”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: