novo

ČEPIĆ: Nagrada je veliko priznanje i za mene i za kompletnu ekipu

Naši najbolji kadeti koji su osvojili prvo mjesto na Evropskom prvenstvu B divizije u Letoniji, doputovali su u Podgorici, nakon što su u velikom stilu došli do cilja i plasmana u elitnu diviziju evropskog rukometa.

U glavnom gradu Letonije ostvarili su svih pet pobjeda, čime su izborili učešće na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina koje se održava naredne godine.

I ne samo to – mjesto u elitnoj diviziji, među najboljim selekcijama Starog kontinenta obezbijedili su i mlađoj generaciji, koja će učestvovati na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina.

Svi momci zaslužuju čestitke za odlična izdanja i rezultate u Rigi, a izdvojio se Radojica Čepić koji je proglašen za najkorisnijeg igrača šampionata.

–ali smo maksimum u svim mečevima kako bi došli do cilja. Još prije dvije i po godine zacrtali smo cilj da se plasiramo u A diviziju, svaki igrač je ugradio sebe u ovaj uspjeh, čuvali smo leđa jedni drugima i kao kapiten sam ponosan na ove momke. Tokom prvenstva smo rasli kao tim, pokazali smo da imamo veliko srce. Najteže je bilo u finalu, u kojem smo u pojedinim trenucima bili i u zaostatku, ali smo na kraju preokrenuli i došli do velike pobjede. Svi momci su dali maksimum, a došla je i nagrada za mene, koja je veliko priznanje i za mene i za kompletnu ekipu – kazao je Čepić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: