novo

ORK Rudar iz Pljevalja: Zajedno ka uspjehu na domaćoj i međunarodnoj sceni

U nedavnom saopštenju Rukometnog kluba Rudar, iz Pljevalja, istaknuta je zahvalnost svim članovima, trenerima, igračima, sponzorima i navijačima koji su doprineli uspjehu kluba i razvoju rukometa u Pljevljima.

„Zahvaljujemo se svima koji su srčano doprinijeli uspjehu našeg kluba, čineći Pljevlja pravim ‘Gradom rukometa'“, kaže se u saopštenju. „Ova 2023. godina je bila prekretnica za nas, a 2024. godina obećava da će biti još bolja sa našim novim projektom ‘Rudar u Evropi – evropski rukomet u Pljevljima’.“

Klub poziva sve zainteresovane da se pridruže ovom ambicioznom projektu, ističući važnost zajedničkog truda i podrške. „Ova inicijativa je prilika da zajedno ispišemo nove stranice u istoriji našeg kluba, crnogorskog sporta, i rukometa uopšte“, dodaje se u saopštenju.

Veliko priznanje je dato i sponzorima, poznatim kao „prijatelji kluba“, koji su kroz nesebičnu podršku pomogli u ostvarivanju klupskih ciljeva. „Svaki doprinos, bilo veliki ili mali, ima ogroman značaj za našu rukometnu porodicu“, zaključuje se u saopštenju.

Sa ovakvim entuzijazmom i posvećenošću, ORK Rudar iz Pljevalja nastavlja da gradi svoju tradiciju uspjeha, kako na domaćem terenu, tako i na međunarodnoj sceni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: