novo

Rudar ubjedljiv protiv Sutjeske

PRVA LIGA ZA RUKOMETAŠE 2. KOLO

Rudar-Sutjeska 30:19 (15:9)

Dvorana S.C. „Ada“. Gledalaca oko 500 . Sudije Stefan Ivanović i Marko Vujisić. Sedmerci Rudar 1(1), Sutjeska 2(2) .

Isključenja . Rudar 4 minuta Sutjeska 2 minuta

RUDAR: Čolović 14 odbrana i dva sedmerca, Anđelić, Gazdić 2, Radovanović 3(1), N. Vuković 6, Matović 1, S. Vuković, Grujičić 1, Jokić 1, Stojanović 1, Smolović, Ćuzović 4, Racković 6, Vukas 4, Knežević 1.

SUTJESKA: Bojanić 9 odbrana, Pejović 1, Radović 3, J. Ćorović 3 (1), Lončar 3, L. Ćorović 2, Batrićević, Zmajević 2, Tomanović 5 (2), Pantović, Pejović, Suknović 1, Milović.

Rukometaši Ruadra drugom prvenstvenom pobjedom pokazali su da se tokom ljeta ozbiljno radilo u klubu i da su dovedena prava pojačanja. Ne samo zbog dvije pobjede, već po prikazanom u „Adi“, ali i reakcijom publike, da je ovo ekipa koja igra srcem, da se poznaju u dušu i da se ne boje bilo kog protivnika. Jedino što mora se popravi je maksimalna koncetracija svih 60 minuta, jer protiv jačih timova i najmanja greška može skupo da košta.

Od samog početka RRudar je vodio, a samo u prvih pet minuta Sutjeska je bila ravnopravan rival. Istina nisu se gosti predavali, i koristili improvizacije u igri domaćih, ali kod rezultata 9:6 Nedim Selmanović uzeo je tajm aut i stvari su krenuli na bolje po Rudar koji je na poluvrijeme otišao sa solidnom zalihom. Najveće vođstvo Rudar je imao u 39. minutu 19:11, ali Sutjeska se opet vratila i pet minuta kasnije bilo je 20:16.

No to je bilo sve od Sutjeske. Rudar se ponovo razigrao i na kraju stekao najubjedljiviju prednost. Naravno pored sjanog Nemanje Vukovića, Dejan Čolvić svojim odbranama dizao je publiku na noge, baš kao i Filip Racković, Mile Ćuzović, Andrija Radovanović, Denijal Vukas, Filip Gazdić, Nemanja Matović, Aleksa Knežević, Predrag Stojanović i ostali.. Kod gostiju bokji od ostalih bio je Bagoje Tomanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: