novo

U srijedu Škola magičnih životinja 2 i Bob Marley-One love

U srijedu 13. marta, u Velikoj sali centra za kulturu očekuju nas projekcije novih filmova. Od 18 časova počeće projekcija filma za djecu „Škola magičnih životinja 2“. Radi se o nastavakz voljene avanture sa animiranim životinjama. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da riješe misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

https://youtu.be/6uwgNRqK__M

U večernjem terminu, od 20 časova možete pogledati film „Bob Marley-One love“. Ovaj film slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Ulaznice, po cijeni od 3€, možete preuzeti na biletarnici Centra za kulturu, u utorak 12. marta i srijedu 13. marta u terminu od 12 do 20 časova.

Rezervacije: 069 765 045

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: