Lista predstavnika NVO – Stambena politika Crne Gore do 2034. godine

Na osnovu člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, broj 41/18), Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma objavljuje

Listu predstavnika/ca nevladine organizacije koji su predloženi u radnom tijelu za izradu Nacrta stambene politike Crne Gore

Na osnovu Javnog poziva za predlaganje predstavnika/ca nevladine organizacije u radnom tijelu za izradu Nacrta stambene politike Crne Gore, objavljenog na internet stranici Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma i portalu e-uprave 10. jula 2023. godine, predložen je sljedeći kandidat:

Božina Stešević, od strane sljedeće nevladine organizacije:

NVO “Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid

”Navedena nevladina organizacija je blagovremeno dostavila uredne i potpune predloge u skladu sa čl. 4 i 7 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (u daljem tekstu: Uredba). Predloženi član NVO ispunjava uslove propisane članom 5 Uredbe.

U skladu sa članom 9 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (”Sl. list CG”, broj 41/18), starješina organa državne uprave će aktom o obrazovanju radnog tijela za izradu Nacrta stambene politike Crne Gore, shodno Javnom pozivu, izabrati predstavnika nevladine organizacije koji ispunjava uslove propisane navedenom Uredbom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: